Posted on

Skaffa elbilsladdare i Göteborg

Göteborg är full av elbilar och därmed behövs ordentligt med elbilsladdare i staden. Antalet elbilsladdare har i hela Sverige inte varit tillräckligt, men med ökandet av allt fler bilägare som byter till elbil har kommunerna, brf:er och villaägare nu sett vikten av att skaffa fler.

Elbilsladdare i Göteborg för pendlare

Då Göteborg ligger nära många större städer och även vårt grannland Norge, finns det många pendlare som dagligen är tvungna att ta bilen till jobbet. Att ta bilen varje dag är som vi alla vet inte bra för miljön, och därför uppmuntrar regeringen till att fler ska köpa elbilar. Men för det krävs också fler laddlösningar så att man inte blir ståendes efter vägen. För att hitta den Främsta Elbilsladdare Göteborg eller en laddbox finns det flera viktiga faktorer att ta hänsyn till:

  • Den bör ha en jordfelsbrytare B (detta är dessutom ett krav för att få laddboxbidraget)
  • Den ska helst ha 1 – 3 fas laddning om du senare väljer att byta bil
  • Välj gärna en laddbox eller en laddstation som är uppkopplad
  • Är ni en brf eller en familj med flera bilar bör ni välja en laddstation som klarar av att ladda flera bilar samtidigt

Bor du i villa och är en privatperson är garaget eller uppfarten den bästa platsen att placera en elbilsladdare. En elbilsladdare för hemmabruk lämpar sig också att installera på ytterväggen där den ofta har mer skydd för väder och vind.

Elbilsladdare för brf

Tillgången till smarta elbilsladdare i Göteborg är i stort sett ett krav i dagens moderna och miljövänloga samhälle när människor letar efter nya bostäder att köpa. Fler och fler bostadsrättsföreningar installerar effektiva laddlösningar som alltid finns tillgängliga för de boende. Att ha bra laddlösningar i en brf kommer dels att vara värdehöjande, öka intäkterna på parkeringsplatsen och dessutom ge bostadsrättsföreningen ett grönt teknik-avdrag på 50 % av material och installation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *