Sommaren har börjat!

Hej allihop!

Alltså fy vilken underbar känsla det är att sommarlovet har börjat nu! Jag har äntligen kunnat släppa stressen som jag hade i slutet av terminen nu och känner verkligen att den här sommaren kommer bli en av de bästa! Eftersom jag har sparat så mycket från förra sommarens jobb så behöver jag inte jobba lika mycket i år. Så nu ska det vara fokus på mitt välbefinnande! ♥︎

sitting

Men idag har jag faktiskt lite att stå i, men roliga saker förstås. Det är nämligen dags att fixa med bilen igen, så jag har bett morfar om lite hjälp. Han jobbade nämligen på bilverkstad Stockholm innan pensionen så han kan ju sina grejer. Så det blir skype med honom samtidigt som jag kollar igenom bilen. Det kan bli spännande, det här! Hur ser er dag ut? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *