Snart är det dags för premiär!

Nu är det bara tre dagar kvar till premiären av Färdknäpp. Ska bli superroligt att gå och kolla på den och det allra roligaste är att veta att man själv kommer att stå där om ett  tag. Sen kommer jag bli som Alexander Skarsgård och emigrera till Los Angeles och bli jättekänd, skaffa en jättekänd pojkvän (kanske rentav självaste Skarsgård) och leva loppan där borta på andra sidan jordklotet. Det skulle vara något va!? Jag menar, någon måste ju någon gång gå i deras fotspår och varför skulle det inte kunna vara jag? Klart det kan vara jag :)

Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt. Mina vänner hade tänkt att gå ut och ta en drink men jag känner inte riktigt för det, jag känner mig lite konstig i halsen så ska bara vara hemma. Vill vara frisk till premiären, ser verkligen fram emot den. Kanske hyr en film eller så, har inte sett filmen ”Ego” än så det blir nog till att hyra den och gosa ner sig i soffan. Alla som vill komma är välkomna!!

Vi hörs snart igen, ta hand om er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *