Skämma bort sig själv!

Ibland, hörni, så måste man ju bara få lova att köpa en present till sig själv. Visst är det så? Jag tror att vi behöver det för vårt välbefinnande! Min present till mig själv den här gången var en parfym som jag har suktat efter hur länge som helst nu. Nämligen Victoria´s Secret – Seduction Dark Orchid. Åh, vad jag längtar tills den dimper ner i brevlådan alltså! Har ni doftat på den? Den är HIMMELSK! Det är så himla mycket billigare att köpa parfym online, så vad jag brukar göra är att jag går till en parfym affär och doftar min fram till vad jag vill ha, sen beställer jag det när jag kommit hem igen. Ett riktigt student-tips, måste jag säga. För visst ska väl vi också få dofta gott, vi som studerar? Jag funderar på om jag ska ha med mig den till Malta, man riskerar ju att den går sönder i väskan, och det vill jag verkligen inte. Alla mina kläder hade ju doftat gott, men då hade det ju bara varit under resan jag hade haft den. Kanske ska köpa bubbelplast eller nått för att linda in och vara på säkra sidan? Planeringen av Malta ska vi sätta igång med på riktigt i helgen, i morgon kommer Sara hit så ska vi dricka vin och bestämma vad det är vi vill göra där nere! Åh!

vs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *