Shoppingrunda med tekniknörd

Idag har jag varit och kollat på elektronik grejer med en killkompis. Han är världens tekniknörd och kan verkligen ALLT om allt som har med teknik och elektronik att göra. Anledningen att jag följde med honom var för att jag ville köpa en skrivare. Vill kunna skriva ut mina egna fotografier och viktiga dokument osv. Min kompis hjälpte mig att välja ut en jättebra skrivare som passar mina behov alldeles perfekt. Sedan tipsade mig om att jag kan köpa mina bläckpatroner via nätet. Det ska tydligen vara jättesmidigt.

På vägen hem la min bil av :( Så himla typiskt! Som tur var så var vi ändå mitt i stan och till min stora lycka inte långt ifrån en bilmack. Där kunde vi få hjälp och killen som kollade min bil sa att mitt batteri var dött. Så när vi kom hem efter många om och men var det bara att beställa ett nytt bilbatteri. Nu hoppas jag att det anländer snabbt så att jag kan köra igen. Det ska gå väldigt snabbt att få sin beställning från Skruvat har jag hört!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *