Mysig helg i Västerås

Hellu!

I lördags bestämde jag mig lite spontant för att åka och hälsa på en kompis i Västerås. Vi har haft det supermysigt hela helgen. Mest bara slappat inomhus. Kollat på bra serier och filmer och haft en massa tjejsnack. Sen har jag dessutom hjälpt henne att börja pynta inför julen! Kan ni tänka er att en del börjar julpynta redan i november? Eller gör ni också det? Jag brukar åtminstone vänta till december, typ kring första advent känns det lagom dags att börja pynta lite smått tycker jag. Hur som helst, vi åkte till hennes förråd i Västerås i lördags kväll och hämtade en massa pynt. Julgranen fick dock bli kvar i förrådet ett tag till tack och lov 😉 Men adventsstaken, tomtar och andra små julprydnader fick följa med hem till hennes lägenhet.

Egentligen skulle jag åkt hem igår men så var jag spontan igen och bestämde mig för att stanna kvar en natt till. Ikväll ska jag dock bege mig hemåt. Plikten kallar! Har haft en riktigt mysig långhelg i alla fall som jag kan leva på ett tag nu :) Hoppas ni haft en bra helg ni med!

large (42)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *