Mormor till Danderyd?

I går satt jag i telefon med mormor i nästan tre timmar, det var riktigt mysigt. Vi hade fika över telefon, som hon sa, då vi båda satt med kaffe och kaka. Det är så himla tråkigt att bo så långt borta från henne, men glad att hon fortfarande är pigg nog till att ha timslånga telefonsamtal med mig! Under samtalet berättade hon att hon letar lägenhet, hon behöver något mindre och känner att Danderyd är det perfekta området. Hon växte nämligen upp där. Hon hade hittat en bra mäklare som letade till henne och skulle tydligen på visning i helgen. Det känns så himla konstigt, att hon själv ska hålla på att fixa med mäklare och sånt. Men hon är ju lika kapabel om inte mer än någon annan vuxen, det är väl någon konstig tanke jag har om att hon är så himla ömtålig. Jag vet inte jag, men i vilket fall som helst så lovade jag henne att komma upp och hjälpa till när hon skulle packa ihop och flytta. Det ger mig bara en anledning till att besöka henne så jag är glad. Antagligen blir detta i början av hösten, så man kanske borde planera in det ganska snart. Hon frågade redan vad jag ville äta, haha, lilla mormor. Vad är det som gör att man alltid känner sig som ett litet barn när man är med sina mor- och farföräldrar? Eller är det bara jag?

mormor

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *