Jämförelijämför

Sitter här och jämför två smslån från Kredit365 och Folkia men håller på att bli knäpp! Tycker dom låter lika, på Folkia säger dom ”Låna 5 000 kr i en månad”, på Kredit365 säger dom ”Låna upp till 5 000 kr, 3 000 kr i 30 dagar utan ränta”. Men åh hur vet jag vilken jag ska välja? Är det någon som tagit ett smslån förut och vet hur det här funkar?
Jag vet bara att alla pratar om dom där smslånen och jag skulle verkligen behöva få lite cash på kontot nu så att jag kan gå och handla den där datorn jag måste ha. Ja, min gick ju då så passande sönder i helgen vilket suger stor svettig ….. *censur*. Jag är så sur! Det är inte direkt så att man klarar sig med papper och penna när man pluggar på universitetet. Nej, hade det vart så väl så hade jag ju inte suttit här och grinat över smslån direkt.

Jaja det är bara att bita i det sura äpplet. Ska ringa syrran och kolla vad hon säger. Jag har lite pengar på kontot men hade tänkt att för en gångs skull investera i en Mac. Ja men då har jag ju en dator som INTE kommer att gå sönder. Alla älskar ju sina Appledatorer så varför skulle inte jag göra det?

Om jag lånar hundra miljarder så kan jag ju köpa den här

Om jag lånar hundra miljarder så kan jag ju köpa den här

One thought on “Jämförelijämför

  1. Pingback: Grått grått grått | Teater- och studentliv i Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *