Hallå från huvudstan

Hej på er och glad midsommar får man väl säga såhär lite i efterskott! :)

Jag har haft en helt grymt rolig midsommar. Befinner mig just nu i Stockholm tillsammans med mina bästa vänner. Tillsammans med ett gäng andra kompisar hyrde vi en festlokal i Stockholm där vi firade midsommar igår. Vi hittade lokalen via en sida som heter hyrafestlokalnu.se. Platsen var jättefin, vi dukade upp middagen utomhus och fick äta i lugn och ro utan regn wiho. Men det var ju inte sådär jättevarmt så resten av kvällen spenderade vi inne i lokalen. En riktigt lyckad kväll!

Idag har vi tänkt lyxa till det med spa. Finns det något spa som har öppet idag tro? Måste höra med hotellpersonalen, vi kanske har spa på hotellet till och med. Vore ju lyxigt! Imorgon funderar vi på att besöka Gröna Lund. Har varit där någon gång som barn men det var verkligen evigheter sedan. Skulle vara riktigt kul om vi hann med det faktiskt! På måndag blir det back to underbara Göteborg.

Haha min kompis vars bil vi åkte med hit hon har skämts som bara den när vi kört här i Stockholm. Och det har väl i för sig vi andra också gjort haha. Det är nämligen så att hennes bromsar verkligen skriker så fort hon lägger foten på bromspedalen.. Inte bra, jag vet! Så när vi kommer hem lär hon få beställa ett nytt bromssystem och få ordning på sin lilla pärla. Tror hon pratade om att byta bromsskiva redan för någon vecka sedan faktiskt. Men vi tjejer skjuter oftast upp sånadär tråkiga grabbsysslor.

 large (31)

Denna kommer jag garanterat åka imorgon! Älskar slänggungor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *