Förr eller senare exploderar jag

Så lyder den svenska titeln av boken ”The fault in our stars” som numera även finns som film. Jag läste boken redan då den kom ut så när jag såg att de gjorde en film om den kunde jag knappt bärga mig tills den hade premiär. Var och såg den tillsammans med ett par vänner för ett tag sedan och jag kan ju säga som så att det är inte direkt en film man bör se på första dejten. Vi kom ut ur biosalongen med alldeles rödgråtna ögon. De berörde verkligen på djupet den filmen. Har ni sett den? Om ni inte gjort det än kan jag bara säga en sak – SE DEN!

Vi har pratat lite om att sätta upp en pjäs i skolan med ett liknande tema. Tror det skulle kunna bli riktigt bra. Älskar verkligen min utbildning. Jag får verkligen chansen att leva ut alla känslor jag har inom mig och varje dag sätts kreativiteten på prov. Jag bara älskar det! Vad vore jag utan teatern?

mv5bmtqznjq1nju4ml5bml5banbnxkftztgwnjc2mdi4mde__v1_sx640_sy720_

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *