En välförtjänt paus!

Hej allihop!

Nu har jag en välförtjänt pluggpaus och sitter mest och drömmer om sommaren. Dricker lite te och äter faktiskt choklad. Kände att sockernivån var farligt låg så det var lika bra. Egentligen borde jag sitta och leta efter nya bromsbackar till bilen, men jag känner verkligen bara för att sitta och slappa nu. De jag måste fixa kan jag ta i morgon eller i kväll. Nu ska jag bara vara. I går storstädare jag här hemma så att bara få sitta här i soffan i ett så sjukt rent hem är inte helt fel alltså, man känner sig mer harmonisk änkan borde, men det är bra. Då får man liksom en riktig paus, behöver inte jäkta med något och man kan låta tankarna gå lite vart dem vill. Det är ju faktiskt så att man MÅSTE ta pauser, vad det än är som man sysslar med, annars blir ingenting bra. Jag har verkligen bestämt mig för att inte låta stressen ta över mer nu, jag ska ha kontroll över min egen stress

break

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *