Efter regn kommer solsken?

Hej allesammans!

Jag vet att jag i början av månaden kände mig riktigt nere, om jag ska tala klarspråk. Men nu känns det faktiskt som jag är påväg uppåt igen. Jag fick bra betyg på den största tentan som jag fick tillbaka i slutet av förra veckan och mina kära tjejer i klassen har verkligen varit riktiga stöttepelare i mitt dilemma. Det känns ändå som om jag är rätt, i alla fall för stunden. Och som min mamma hade sagt ”en utbildning är alltid en utbildning, vad du än gör efteråt”. Så det känns faktiskt om regnet i mitt huvud har slutat och solen så smått börjar klättra upp igen. Passande också att det just idag faktiskt är sol utanför fönstret också!

sol

Utöver min växande sinnesro så har jag varit väldigt duktig på att hålla mig distraherad under tiden jag har varit som mest nere. Jag fick faktiskt vara med Pillan och fixa med bilvård och sånt häromdagen och det var faktiskt riktigt kul, även fast jag kanske inte riktigt kan så mycket om det. Rätt blev det, och jag lärde mig en del dessutom. Men nu ska jag faktiskt sätta mig med en stor kopp te och börja läsa kapitlen som vi ska diskutera i morgon. Känner mig faktiskt peppad och engagerad igen! Härligt!! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *