Dagens plus och minus

Jahapp, nu var det alltså dags att ta det där lånet jag pratade om tidigare. Känner mig fattigare än fattigast just nu. Har knappt pengar till mat liksom, då är det illa. Så jag kikade in på Folkia idag och tog ett sms lån hos dem. Det känns som en trygg och bra lånesajt, vet många andra som lånat hos dem. Ja, så nu kan pusta ut lite. Kommer självklart fortsätta snåla lite nu eftersom jag måste kunna betala tillbaka lånet snart, men känns skönt att inte behöva oroa sig om pengarna räcker hela månaden ut eller inte.

Men aja, nu pratar vi om något roligt istället. Hösten närmar sig (okej, inte roligt..) och det betyder även att Sweden International Horse Show närmar sig! Jag har bestämt med ett par kompisar från stallet att vi ska åka dit tillsammans. Och nu kom jag precis på att jag nog inte ens nämnt här i bloggen att jag rider. Hur kan jag ha missat det? Aja, nu vet ni 😉 Dock har jag haft lite uppehåll nu under sommarn då hästarna varit på sommarbete och jag själv haft fullt upp. Men i alla fall, SIHS kommer bli så himla kul!! Jag har aldrig varit där förut så det blir extra spännande för mig. Ser verkligen fram emot det. November får gärna vara här redan imorgon, tack!

Apropå höst och hästar så känns det faktiskt också väldigt mysigt att man snart kan börja rida ut i skogen på lite längre turer utan att det ska vara alldeles för varmt ute. Regn och rusk (och lera!) längtar jag inte efter. Men de där härliga svala höstdagarna då solen fortfarande kikar fram lite, de är verkligen underbara! Sen hoppas jag även på en kall vinter med mycket snö. Det är så härligt att rida i snö! Förhoppningsvis slipper vi en såndär halvdan vinter med massa slask i år. Fy, sånt gillar jag inte alls.

large (49)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *