Behöver lite solsken

Hej på er!

Jag har gått och känt mig lite deppig på sistone. Är nästan säker på att det har att göra med att hösten är här. Därför har jag funderat lite på att boka en resa. Känner att jag skulle behöva komma bort lite, gärna till ett varmare land. Det vore skönt att vistas lite i solen en sista gång och lagra lite energi innan höstens mörker tar över helt och hållet. Funderade lite på Malta. Dit har länge velat åka. Har en kompis som bor där så jag skulle inte behöva hitta någon som har möjlighet att följa med mig. Frågan är dock om jag kommer ha råd att åka eller inte. Funderar eventuellt på att ta lån hos Lånbutiken, men först ska jag kolla upp hur mycket flyget kostar. Min kompis har en soffa jag kan sova på medan jag är där så jag behöver inte lägga ner en massa pengar på hotell i alla fall. Stort plus!

Sen är ju också frågan om hur länge jag ska stanna. En weekend känns så kort. Det finns massor med fina platser på Malta som jag skulle vilja hinna se så det känns som att det vore bättre att boka en hel vecka. Måste ju dock få bekräftat att jag kan vara ledig och så först. Men åh vad roligt det skulle vara om jag verkligen kom iväg!

large (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *