Äntligen kommer jag, Malta! ❤︎

Äntligen har jag bokat en resa till Malta! Det var ju nästintill omöjligt, eller i alla fall ofantligt dyrt med paketresor men sen blev jag tipsad av en killkompis att jag själv skulle fixa. Alltså dela på det och ta flyget för sig och hotellet för sig. Herregud vad mycket billigare det blev?! Jag köpte flyget direkt från Norwegian och sen hittade jag faktiskt ett riktigt billigt hostel som ligger centralt. Åh, så nu ska vi faktiskt åka! Äntligen!

malta

Innan jag bokade så pratade jag med Sara men fick inte direkt den reaktionen som jag var ute efter. Tydligen hade något hänt så hon inte hade pengar till resan förens i höst. Himla frustrerande, nu när jag äntligen hade hittat en bra resa. Jag önskar ju så klart att jag hade haft tillräckligt mycket pengar för att bjuda henne, eller i alla fall låna ut tills i höst, men student som jag är så ha man inte mycket att röra sig med utöver det man har till sig själv. Istället började jag googla runt efter lösningar och hittade en massa olika sätt att kunna ta ett snabblån, det gäller ju att gallra fram de företagen som är något att lita på och hittade ett som verkade bra. Det är ju så att de hjälper dig med finansieringen av vad det nu än är som du behöver pengar till. Sara nappade och resan blev bokad! Så härligt!!! ☼ Vi åker sista veckan i juli och jag längtar så jag nästan spricker!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *