Aaahhh allt är klart för idag nu

Jisses, nu är dagen klar. Nu kan jag äntligen sätta mig ner och bara vara hemma. Trots att det är söndag känns det inte som att jag varit ledig. Har haft såå mycket att göra.

Dagen började med att min bror ringer och säger att jag måste köra honom till akuten. Han hade ramlat när han skulle måla taket och han trodde att han hade brutit handleden. Vilket han hade. Så jag flög upp ur sängen och körde in honom. Så jättetrist start på dagen. Så nu måste han sitta med gips i flera månader. Tycker synd om honom.

kaos

Efter det så hade jag fullspäckat schema. Jag var tvungen att åka och handla mat och sen skulle jag möta Sanna för att åka och shoppa. Så det var kaka på kaka hela dagen! Gaahh.. När jag kom hem kom jag på att jag glömt bort att köpa lasersikten som jag skulle köpa å min kära fars vägnar. Jag var ju liksom där i närheten och så glömde jag det. Så jag fick panik här när jag kom hem och hade ingen aning om vad jag skulle göra. Så jag slängde upp min laptop och hittade en superbra sida. Så jag beställde ett lasersikte till pappa och hoppas det kommer supersnart. Så slipper jag erkänna att jag missade att köpa det trots att jag lovade.

Så köpte den och sen var det bara att sätta fart med resten av kvällen. Middagens matlagning började smidigt som alla andra dagar men sen ringde farmor och kacklade så jag brände maten i ugnen och bla bla bla… Ja så NU sitter jag ner och jag väntar på en hemleverans på pizza. Orkar inte haha. Onlinepizza är smidigt alltså.

Nu ska jag njuta av min sista tid på den här söndagen och jag ska gå och lägga mig SÅ tidigt ikväll. Hoppas ni får en trevlig söndagskväll också! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *